3D printen opleiding Breda

Bent u op zoek naar een 3D printer in Breda? Zoekt u bijvoorbeeld een Ultimaker Original 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Breda al meer dan 4010 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een Ultimaker Original?

Prijs 3D printer Ultimaker Original

Wist u dat 27% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk Ultimaker Original denken dat een 3D printer meer kost dan 553 euro? En wist u dat 25% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 602 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals Ultimaker Original?

Cursus 3D printen Breda

Wist u dat minstens 26% van de inwoners van Breda van de provincie Noord-Brabant overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de Ultimaker Original goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een vijf daagse cursus minstens 103 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Breda

Tijdens een vijf daagse cursus leer je omgaan met o.a. Ultimaker Original. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze Ultimaker Original, zoals BronsFill filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur oker geel.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D software pakket, zoals 123DFamiliy en Slice software zoals Slic3r.