3D printen opleiding Brielle

Bent u op zoek naar een 3D printer in Brielle? Zoekt u bijvoorbeeld een Ultimaker 2+ 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Brielle al meer dan 387 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een Ultimaker 2+?

Prijs 3D printer Ultimaker 2+

Wist u dat 28% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk Ultimaker 2+ denken dat een 3D printer meer kost dan 554 euro? En wist u dat 26% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 603 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals Ultimaker 2+?

Cursus 3D printen Brielle

Wist u dat minstens 27% van de inwoners van Brielle van de provincie Zuid-Holland overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de Ultimaker 2+ goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een zes daagse cursus minstens 104 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Brielle

Tijdens een zes daagse cursus leer je omgaan met o.a. Ultimaker 2+. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze Ultimaker 2+, zoals Flex45 filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur licht geel.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D CAD software, zoals 123 Catch en Slice software zoals Skeinforge.