3D printen opleiding Bunnik

Bent u op zoek naar een 3D printer in Bunnik? Zoekt u bijvoorbeeld een Makerbot Replicator 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Bunnik al meer dan 409 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een Makerbot Replicator?

Prijs 3D printer Makerbot Replicator

Wist u dat 32% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk Makerbot Replicator denken dat een 3D printer meer kost dan 558 euro? En wist u dat 30% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 607 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals Makerbot Replicator?

Cursus 3D printen Bunnik

Wist u dat minstens 31% van de inwoners van Bunnik van de provincie Utrecht overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de Makerbot Replicator goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een tien daagse cursus minstens 108 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Bunnik

Tijdens een tien daagse cursus leer je omgaan met o.a. Makerbot Replicator. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze Makerbot Replicator, zoals Ninjaflex filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur groen.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D teken software, zoals SolidWork en Slice software zoals Skeinforge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *