3D printen opleiding Deurne

Bent u op zoek naar een 3D printer in Deurne? Zoekt u bijvoorbeeld een XYZprinting Da Vinci 1 plus 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Deurne al meer dan 287 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een XYZprinting Da Vinci 1 plus?

Prijs 3D printer XYZprinting Da Vinci 1 plus

Wist u dat 11% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk XYZprinting Da Vinci 1 plus denken dat een 3D printer meer kost dan 574 euro? En wist u dat 9% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 623 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals XYZprinting Da Vinci 1 plus?

Cursus 3D printen Deurne

Wist u dat minstens 10% van de inwoners van Deurne van de provincie Noord-Brabant overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de XYZprinting Da Vinci 1 plus goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een zes daagse cursus minstens 124 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Deurne

Tijdens een zes daagse cursus leer je omgaan met o.a. XYZprinting Da Vinci 1 plus. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze XYZprinting Da Vinci 1 plus, zoals Ninjaflex filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur donder blauw.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D software pakket, zoals AutoDesk Inventor en Slice software zoals Skeinforge.