3D printen opleiding Deventer

Bent u op zoek naar een 3D printer in Deventer? Zoekt u bijvoorbeeld een XYZprinting Da Vinci Junior 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Deventer al meer dan 992 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een XYZprinting Da Vinci Junior?

Prijs 3D printer XYZprinting Da Vinci Junior

Wist u dat 12% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk XYZprinting Da Vinci Junior denken dat een 3D printer meer kost dan 575 euro? En wist u dat 10% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 624 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals XYZprinting Da Vinci Junior?

Cursus 3D printen Deventer

Wist u dat minstens 11% van de inwoners van Deventer van de provincie Overijssel overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de XYZprinting Da Vinci Junior goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een zeven daagse cursus minstens 125 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Deventer

Tijdens een zeven daagse cursus leer je omgaan met o.a. XYZprinting Da Vinci Junior. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze XYZprinting Da Vinci Junior, zoals HoutFill filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur geel.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D CAD software, zoals Blender en Slice software zoals KISSlicer.