3D printen opleiding Doetinchem

Bent u op zoek naar een 3D printer in Doetinchem? Zoekt u bijvoorbeeld een Ultimaker Original 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Doetinchem al meer dan 798 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een Ultimaker Original?

Prijs 3D printer Ultimaker Original

Wist u dat 16% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk Ultimaker Original denken dat een 3D printer meer kost dan 579 euro? En wist u dat 14% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 628 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals Ultimaker Original?

Cursus 3D printen Doetinchem

Wist u dat minstens 15% van de inwoners van Doetinchem van de provincie Gelderland overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de Ultimaker Original goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een een daagse cursus minstens 129 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Doetinchem

Tijdens een een daagse cursus leer je omgaan met o.a. Ultimaker Original. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze Ultimaker Original, zoals Carbon-P filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur wit.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D teken software, zoals SketchUp en Slice software zoals KISSlicer.