3D printen opleiding Dongen

Bent u op zoek naar een 3D printer in Dongen? Zoekt u bijvoorbeeld een Ultimaker 2+ 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Dongen al meer dan 382 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een Ultimaker 2+?

Prijs 3D printer Ultimaker 2+

Wist u dat 17% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk Ultimaker 2+ denken dat een 3D printer meer kost dan 580 euro? En wist u dat 15% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 629 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals Ultimaker 2+?

Cursus 3D printen Dongen

Wist u dat minstens 16% van de inwoners van Dongen van de provincie Noord-Brabant overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de Ultimaker 2+ goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een twee daagse cursus minstens 130 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Dongen

Tijdens een twee daagse cursus leer je omgaan met o.a. Ultimaker 2+. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze Ultimaker 2+, zoals PLA filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur grijs.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D software, zoals Solid Edge en Slice software zoals Cura.