3D printen opleiding Den Helder

Bent u op zoek naar een 3D printer in Den Helder? Zoekt u bijvoorbeeld een XYZprinting Da Vinci 2 3D printer? Wist u dat in uw woonplaats Den Helder al meer dan 448 mensen online hebben gezocht naar de aanschaf van een XYZprinting Da Vinci 2?

Prijs 3D printer XYZprinting Da Vinci 2

Wist u dat 47% van de geïnteresseerden in een 3D printer van het merk XYZprinting Da Vinci 2 denken dat een 3D printer meer kost dan 573 euro? En wist u dat 45% van de geïnteresseerden bereid zijn om minstens 622 euro te betalen voor een echte goede 3D printer, zoals XYZprinting Da Vinci 2?

Cursus 3D printen Den Helder

Wist u dat minstens 46% van de inwoners van Den Helder van de provincie Noord-Holland overweegt om een cursus 3D printen te volgen, zodat zij de XYZprinting Da Vinci 2 goed kunnen bedienen? Uit onderzoek is gebleken dat deze cursisten bereid zijn om voor een vijf daagse cursus minstens 123 euro te betalen?

Opleiding 3D printen Den Helder

Tijdens een vijf daagse cursus leer je omgaan met o.a. XYZprinting Da Vinci 2. Ook leer je welke soorten filament je kan gebruiken voor deze XYZprinting Da Vinci 2, zoals ABS filament en ook verschillende kleuren filament zoals de kleur licht blauw.
Bovendien raak je dan vertrouwd met een 3D software, zoals SolidWork en Slice software zoals Slic3r.